CNC-frezen op maat

Ben je op zoek naar een partner die je kan helpen bij het CNC frezen van je project? Modelmakerij Modus maakt mallen voor de betonindustrie,  maar we beschikken daarnaast over een hele mooie CNC freesmachine. Onze 5-assige freesmachine gebruiken we niet alleen voor onze eigen mallen of die van andere modelmakers,  maar de machine heeft ook haar kracht al bewezen voor vele projecten in de interieurbouw of composietindustrie.

E59A9493_BMG311_Vantage_Schatten_V1
IMG_1370

Uw project in onze handen

Wanneer je op zoek bent naar een bedrijf die freeswerk voor je verricht, is Modus wellicht de partner die je zoekt. Onze freesmachine kan zeer van pas komen in verschillende industrieën, denk bijvoorbeeld aan kunstofindustrie, composietindustrie en interierbouw

ronde overgang onder

Materialen

Onze freesmachine is geschikt voor plaatmateriaal (massief hout) en voor diverse soorten kunststoffen. Een ander materiaal gebruiken? Neem dan contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden.

HOMAG_Sitzschale 5Achs_2130_ret1

Technische specificaties

Met de machine kunnen we zowel 2D als 3D freeswerk verrichten. Onze 5-assige CNC freesmachine heeft een afmeting van 4.40m x 1.50m (L x B).       Je kan de tekening naar ons opsturen, maar mocht je niet beschikken over tekensoftware kunnen wij dit ook voor je uit handen nemen.

Kiezen voor Modus

Naast modelmakerij in de betonindustrie willen we ook voor andere branches waarde toevoegen. Door de mogelijkheden van de CNC-freesmachine helpen we veel organisaties die zelf niet beschikken over deze freesmachine. Zo hebben we onder andere samengewerkt met scholen als TU Delft en Cibap Zwolle. Maar ook voor interieurbouwers en de composietindustrie hebben we al veel projecten mogen realiseren.  We vinden goed contact met de opdrachtgever erg belangrijk.  Als we gaan samenwerken kun je rekenen op een zeer grote betrokkenheid en nauwe samenspraak. Samen komen we dan tot het gewenste eindresultaat.